Házépítés kulcsrakészen

Energetikai tanúsítás

Az energetikai tanúsítás komplex hőtechnikai számításon alapul. A tanúsítás készítése során az alkalmazott építőanyagok tulajdonsága és a hőszigetelés vastagsága mellett, figyelembe kell venni az üvegfelületek nagyságát, az épület fűtéséhez és hűtéséhez tervezett épületgépészeti rendszer teljesítményét, hogy van-e megújuló energiaforrást hasznosító rendszer (napkollektor – HMV, vagy napelem – elektromos áram), továbbá az épület tájolása és homlokzati felületek nagysága is jelentősen befolyásolja a tanúsítás eredményét. A jelenleg érvényes jogszabályok alapján minden általunk tervezett épületünk várható energetikai besorolása CC – korszerű kategóriába tartozik. Külön építtetői kérésre jobb kategória elérését a tervezési folyamat elején célszerű beleírni a tervezési programba! Minden általunk értékesített újépítésű lakóépülethez energetikai tanúsítást adunk!  

Építészeti tervezés

A jól bevált típustervek adaptálása mellett egyedi családi házak tervezését is vállaljuk. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Célunk, hogy megrendelőink évekkel később is elégedettek legyenek az otthonukkal. A tervezési folyamat során kiemelt figyelmet fordítunk a folyamatos kapcsolattartásra, és információáramlásra. Minden építtetőnk rendelkezik valamilyen előképpel álmai otthonáról, mely megismerése nagyban segít a tervezési program kialakításánál. A tervezési program – hasonlóan a tervezési szerződéshez – két fél: az építtető és a tervező, közös akaratának kifejezője, írásba foglalása annak, hogy mit akarok, és hogyan akarom, illetve hogyan lehet, hogyan célszerű és gazdaságos. Keressen minket bizalommal!

Építőipari kivitelezési tevékenység

Az építőipari kivitelezési tevékenység gyakorlására, csak a jogszabályban meghatározott feltételek teljesítését igazoló vállalkozások jogosultak. A Kiss Design-Bau Építőipari Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező építőipari vállalkozás. Minden kivitelezési folyamat felépítése hasonló – kiszámítható, tervezhető, és nyomon követhető. Ügyfeleink számára minden eddigi tapasztalatunkat felhasználva az adott feladatra szakosodott legjobb szakembereinkkel végezzük el. Minden általunk végzett kivitelezési tevékenység során építés közbeni minőségellenőrzést végzünk. Ezáltal is biztosítjuk, hogy a szerződésben vállalt meghatározott minőségű munka határidőre, a vállalt áron készüljön el.

Látványtervezés

A fotorealisztikus látványtervek az általunk kidolgozott épület terveinek jobb megértését szolgálják építtetőink számára. Jobban érthetővé válik az épület formája, magassága, a nyílászárók mérete valamint az egész épület térbeli helyzete, megjelenése. Többször előfordult, hogy egy építtetőnk fotorealisztikus látványtervek segítségével döntötte el, hogy milyen burkolatot, vagy színt választ ki a több ezer lehetőség közül.

Tartószerkezeti tervezés

A tartószerkezeti tervezési alapjául az építész tervek szolgálnak. A tervezés során többször végigzongorázzuk tapasztalt statikus kollégáinkkal a lehetséges tartószerkezeti megoldásokat, hogy az Ön épületénél a lehető legjobb tartószerkezet megvalósítása mellett döntsünk!

Tervezői művezetés

A tervezői művezetés intézménye a mindenkori építtető érdekeit szolgálja! Az egyszerű bejelentés hatálya alá eső építési tevékenységeknél törvényi szabályként került rögzítésre a kötelező tervezői művezetés. Cégünk az elvárt építészeti minőség érdekében a kötelezően előírt 6 alkalom helyett, az építész tervező koordinálása mellett a szakági tervezőkkel együtt folyamatos tervezői művezetést biztosít!