Házépítés kulcsrakészen

Aljzatkészítés

Az előírásoknak megfelelő aljzatok elkészítése a különböző burkolatok fektetését megelőző építési tevékenység. A korszerű padlószerkezetek olyan többrétegű összetett szerkezetek, melyeknek egyik leginkább fontos rétegét képezi a burkolat aljzata. Száraz és nedves technológiával készülő aljzatok egyik legfontosabb szerepe a burkolatot érő teher elosztása és továbbítása a fogadószerkezet felé. A használatból adódó követelményeknek megfelelően más és más aljzatot kell készíteni a helyiség funkciójának megfelelően (vizes helyiségek, hálószobák, nappalik, teraszok stb). Cégünk vállalja beton, vasbeton, és esztrich aljzatok kivitelezést a megfelelő elválasztó rétegek közbeiktatásával.

Árnyékolószerkezetek beépítése

A modern építészet egyik legkedveltebb építészeti eszköze a nagy üvegfelületek alkalmazása. Nyáron a nagy üvegfelületeken keresztül az épület túlmelegedhet, legyen bármilyen jól hőszigetelt az épület. Elsősorban a túlmelegedés megelőzése érdekében alkalmazunk árnyékoló szerkezeteket, azonban a megfelelő típusú árnyékoló szerkezetek csökkentik az épületbe jutó zavaró hangokat, télen alacsonyabb fűtési költségeket eredményeznek, valamint növelik a betörésekkel szembeni biztonságot. Cégünk vállalja gurtnis és motoros redőnyök, zsalugáterek, pergolák, teraszok árnyékolószerkezeteinek kivitelezését.

Épületasztalos munkák

Tapasztalt épületasztalos mestereink jártasak fa és műanyag nyílászárók beépítésében, cseréjében. Minden cégünk által végzett épületasztalos munkát a vonatkozó minőségi előírások, és szabványok betartása mellett végezzük. Kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő légzárásra, tartósságra, ellenállósságra, alaktartósságra és minden további követelmény teljesítésére. Cégünk vállalja belső ajtók, bejárati ajtók, teraszajtók, garázsajtók, kapuk valamint külső falba épített ablakok, tetőablakok, felülvilágítók és árnyékoló szerkezetek beépítését, cseréjét.

Épületlakatos szerkezetek

Lelkiismeretes lakatos mestereink minden általuk készített szerkezetnél fokozottan ügyelnek az építtetői kérések és a vonatkozó termékszabványok sikeres teljesítésére.

Fém nyílászárók, rácsok, korlátok, kerítések, kapuk, tolókapuk, lépcsők és egyéb épületlakatos szerkezetek elhelyezését, gyártását és kivitelezését vállaljuk.

Hideg és meleg-burkolatok készítése

A használatnak megfelelő burkolatok kialakítása, megfelelően tartós, esztétikus felületképzés hosszútávon meghatározza épületünk kinézetét. Burkolatot szinte az épület bármely felületén alkalmazhatunk. Cégünk vállalja beltéri padlóburkolatok, falburkolatok, mennyezetburkolatok és kültéri térburkolatok, lábazat és homlokzatburkolatok kivitelezését.

Homlokzatképzés

Épületünk külső díszítését a homlokzati felületek színeinek kombinálásával, kapart vagy sima vakolt felületek váltakozásával, valamint különböző építőanyagokkal társítva (fa, terméskő, tégla stb.) az Ön elképzeléseinek megfelelő stílusú külsőt szakszerűen ki tudjuk alakítani. Cégünk vállalja épületek teljes körű homlokzatképzési munkálatait.

Hőszigetelési munkálatok

Az alacsony fűtési, és hűtési költségek szempontjából az egyik legfontosabb költségcsökkentő tényező a megfelelő vastagságú hőszigetelő rétegek hőhídmentes kialakítása. Cégünk vállalja épületek teljes körű hőszigetelési munkálatait a padlótól, a külső falakon, födémeken át magas tetők hőszigeteléséig.

Kül- és beltérifestés

Az épület teljes bekerülési költségéhez képest csak kis részét teszi ki a kül- és beltéri felületek kialakításának munkái. A színek, felületek, tapéták kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a végső eredmény hogyan befolyásolja helyiségeink hangulatát, épületünk megjelenését. A teljes felület festése előtt minden esetben érdemes próbafestést végezni. A megfelelő színek, vagy felületek kiválasztásával harmonikus kombinációkat alakíthatunk ki. Cégünk vállalja a megfelelően előkészített beltéri felületek festését, tapétázását, és mázolását, továbbá vállaljuk kültéri felületek festését, mázolását és díszítő munkálatait.