Házépítés kulcsrakészen

Építési napló vezetése

2014-től bevezetésre került az elektronikus építési napló, röviden e-napló vezetése. Ha Ön építkezne, építtetne akkor Önnek is e-naplót kell vezetnie! Cégünk átvállalja az építési napló megnyitását, napi szintű kitöltését, segítünk a szerepkörök meghatározásában, valamint eligazodni az e-napló felületén az e-napló megnyitásától, kivitelezőnek történő munkaterület átadástól kezdve az e-napló lezárásáig.

Felelős műszaki vezetés

A felelős műszaki vezető röviden FMV kötelező alkalmazását jogszabály írja elő a munka jellegének függvényében. Az FMV a kivitelezési szerződésben vállalt építési és szerelési munkákat jogszabályban meghatározott felelősséggel irányító személy. Az FMV a kivitelező érdekeit képviseli, és csak megfelelő jogosultsággal rendelkező kivitelezési tevékenységben jártas szakember lehet. Minden általunk végzett építési és szerelési munka során saját FMV-t alkalmazunk, ezáltal garantáljuk ügyfeleink számára a szerződésben vállalt munka sikeres teljesítését.

Költségvetés készítés

Az árazott és árazatlan költségvetések csak tervek. A végső bekerülési összeghez képest kimutatható eltérések a költségkeretek túllépését, vagy éppen fordítva megtakarítást mutatják ki. Minél részletesebb tervdokumentációból készül egy költségvetés, annál pontosabb lesz a végeredmény. A tapasztalt és hozzáértő szakembereink által készített költségvetések tartalmukkal kiegészítik a műszaki terveket, ezáltal lehetővé teszik az építkezés műszaki tartalmára (mennyiségi, minőségi) és pénzügyi vonatkozásainak mérését. Cégünk vállalja árazott és árazatlan költségvetések készítését, valamint költségvetések ellenőrzését, véleményezését.