Házépítés kulcsrakészen

Állapotfelmérés

Vásárlás, felújítás vagy korszerűsítés előtt áll? Tanácstalan? Ingatlanok, épületek, vagy épületrészek szakszerű és pontos állapotfelmérése beruházás előtt építtetőink döntéshozatalához biztos tájékoztatást szolgáltat az ingatlan műszaki állapotáról. Külön kérésre szemrevételezéses épületdiagnosztikai módszereken túl anyagvizsgálatok segítségével és különböző műszerekkel való méréssel egészítjük ki felmérési tevékenységünket.

Értékbecslés

Több mint 10 éves építőipari tevékenységünk mellett párhuzamosan foglalkoztunk ingatlanok adásvételével, értékbecslésével. Szigetszentmiklós, Dunaharaszti és vonzáskörzetében évekre visszamenő tapasztalattal rendelkezünk a piaci árak alakulásáról. A tényleges és pontos ingatlanérték mindig a vevő és az eladó közötti alku során realizálódik. Legyen Ön eladó, vagy vevő szakembereink által végzett értékbecslésünk birtokában biztos kiindulási pontot kínálunk az ártárgyalás előtt. Teljes körű kiszolgálással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Műszaki tanácsadás

Ingatlan vásárlása előtt, vagy az építési beruházás elejétől a végéig minden építészeti, műszaki, gazdasági és a vonatkozó jogszabályi témakörökben nyújtunk szakmai tanácsadást. Legyen szó műszaki tartalom ellenőrzéséről, adás-vételi szerződés mellékletének összeállításáról, ingatlan használatbavételét megelőző hiba lista összeállításáról, tervezői szerződés alapját képező tervezési program kialakításáról, műszaki tervdokumentáció tartalmi ellenőrzéséről, kivitelezési ajánlatok kiértékeléséről, összehasonlításáról.