Házépítés kulcsrakészen

Betonpumpálás

Az építési területen belül a pumpa kiállási pontjának megközelíthetősége, a megvalósítandó épület nagysága, és a bedolgozandó beton mennyiségének függvényében 28 m magasságig vállaljuk betonpumpálásra alkalmas minőségű friss-beton pumpálását.

Gépi és kézi vakolás

A vakolási munkák, és felületképzések az építési folyamat egyik legtöbb munkát igénylő részei. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a munkafolyamatok gépesítésére, ennek köszönhetően időt és költséget takarítunk meg. A jó minőségű munka érdekében minden vakolási munka során betartjuk az előírt technológiai szüneteket, és kiemelt figyelmet fordítunk az ideális munkakörülmények megteremtésére. Cégünk egyedülálló módon építési helyszínen kevert vakolóhabarcs felhasználásával vállal kézi és gépi vakolást. Vállalunk egy vagy több rétegben felhordott belső és homlokzatvakolási munkálatokat, hőszigetelő és vízzáró vakolat rendszerek, továbbá vállaljuk szilikát, szilikon gyanta vékonyvakolatok, színvakolatok, és műgyanta alapú lábazati felületek kialakítását.

Helyszíni vasbeton munkák

Szinte minden épület kivitelezésénél alkalmaznak teherhordó vasbeton szerkezeteket. A helyszíni monolit vasbeton szerkezetek kivitelezése során szakszerűen kell betartani a betontechnológiai utasításokat, hogy a követelményeknek megfelelő minőséget biztosítani tudjuk. Cégünk Magyarországon azon kevés vállalkozások egyike, akik önjáró betonkeverőjének köszönhetően helyszíni minősített betongyártását vállalja. A statikus által előírt receptúra keverési minőségét a beépített, előre programozott repceptúrák alapján a számítógépes mérőrendszer szabályozza, így készíthető el a helyszíni, géppel minősített beton. Saját zsalukészlettel, homlokzati munkaállvánnyal, beton bedolgozásához szükséges eszközökkel és szakmunkás állományunkkal vállaljuk síkalapozások, sávalapok, lemezalapok, vasbeton áthidalók, gerendák, falak, pillérek, monolit vasbeton födémek, „félmonolit” E-gerendás födémek, és nem teherhordó beton szerkezetek teljes körű kivitelezését.

Kőműves munkák

Tapasztalt kőművesmestereink munkája határozza meg minden további munka alapját. Cégünk vállal mindennemű kőműves munkát, legyen szó teherhordó vagy vázkitöltő falazat építéséről, válaszfalakról, pincefalazat készítéséről, lábazati falakról, mellvédfalakról, támfalakról, oromfalakról, tűzfalakról, attika falak építéséről, kerítésfalakról, egészen a pillérekig, oszlopokig. Több mint 10 éves tapasztalatunk van Dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelő rendszerek kivitelezésében, és a végső homlokzati felület kialakításában, színezésében!