Házépítés kulcsrakészen

Befejező munkálatok

Irodaházak, üzlethelyiségek, épületek, lakások komplex befejező szakipari munkálatait vállaljuk a szerkezetkész állapottól a kulcsrakész megvalósításig: hideg- és melegburkolatok készítése, festés-mázolás, tapétázás, gipszkarton szerkezetek kialakítása, glettelés, díszítő és dekorációs munkálatok, lakatos-, asztalos- és bádogosmunkák, épületvillamossági és épületgépészeti munkát.

Épületbontás

A legtöbb bontási feladat egyedi. A bontási munkák a legkockázatosabb, legveszélyesebb építési tevékenységnek tekinthetőek. Cégünk rendelkezik a megfelelő tapasztalattal, szakembergárdával és a feladatnak megfelelő modern gépparkkal, hogy biztonságosan, gyorsan és a jogszabályi előírásoknak megfelelően végezzünk a megbízással. A bontás során keletkezett újrahasznosítható építési hulladékot a helyszínen daráljuk, a fel nem használható hulladékot és sittet hulladéklerakó helyre szállítjuk.

Épületek átalakítása és bővítése

Épületek átalakítása során az eredeti funkcionális elrendezés kerül megváltoztatásra, ebben az esetben a beépítési paraméterek nem változnak (kivétel a rendeletetés módosítás pl. üdülőépületből lakóépület). Épületek bővítése során új épületrész építésére, vagy tetőtér beépítésére kerül sor. Vállaljuk lakóépületek teljes körű átalakítási és bővítési munkálatait: engedélyek beszerzését, bontást, alapozást, falazást, zsaluzást, vasszerelést, betonozást, vakolást, aljzatkészítést, gipszkartonozást, festést, hideg- és melegburkolatok, asztalos munkák, új nyílászárók beépítését, meglévő épületgépészet korszerűsítést.

Épületek felújítása és korszerűsítése

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk épületek felújítása és korszerűsítése terén. Az épületek korának és a természetes elhasználódásának megfelelően idővel minden ingatlannál esedékessé válik a felújítás és korszerűsítés. Az épület pontos állapotfelmérése minden felújítási és korszerűsítési munka kiindulási pontja. A tervszerűen végzett felújítási munkálatok során az eredetileg alkalmazott anyagok, szerkezetek berendezések felújítására, pótlására, végső soron cseréjére kerül sor. Jogszabályi értelemben a korszerűsítési munka a felújításnál összetettebb és költségesebb megoldás, mely során a mai kor követelményeinek megfelelő műszaki színvonalon kerül felújításra az épület. Cégünk által végzett korszerűsítési munkálatok kiterjednek a homlokzatok, zárófödémek és tetők utólagos hőszigetelésére, árnyékoló szerkezetek beépítése, nyílászárók cseréjére, fűtési rendszer korszerűsítésére, fürdőszoba létesítésre. A legtöbb korszerűsítési munka az épületek energia fogyasztásának mérséklésére irányul. Az épületek által felhasznált energia csökkentését minden lakásfelújítási és korszerűsítési pályázat előírja, mely követelmény sikeres teljesítését az építtető számára energetikai tanúsítvány kiállításával tudjuk igazolni.

Épületgépészeti munkák

Vállaljuk épületek teljes körű épületgépészeti munkálatainak kivitelezését. Az általunk kivitelezett épületgépészeti rendszereknél alapkövetelmény az energiahatékonyság, gazdaságosság és az egyre magasabb kényelmi szempontok teljesítése. Szakágak szerint az alábbi munkákat vállaljuk: vízellátási, csatornázási, fűtési, gázellátási, szellőzési, és klímarendszerek mellett épületautomatika, és épületfelügyeleti rendszerek kiépítését.

Épületvillamossági munkák

Épületekkel kapcsolatos villanyszerelési munkáinkat kizárólag a megfelelő képzettséggel és jogosultsággal rendelkező szakembereink végzik. Vállaljuk csatlakozási pontok kiépítését, fogyasztásmérő elhelyezését, az épület belső villamos hálózatának kiépítését, szerelvényezését, elektromos berendezések (pl.tűzhely) felszerelését és bekötését, lámpatestek szerelését, lakás riasztók és távfelügyeleti rendszerek kiépítése mellett kaputelefonok, távvezérlésű kapunyitó rendszer szerelését.

Ipari csarnok építése

Acél vagy vasbeton vázszerkezetű csarnoképületek szerkezetépítését, könnyűszerkezetű tető- és homlokzatburkolatok szerelését, egyéb szak- és szerelőipari munkálatokat vállaljuk generálvállalkozóként. A kivitelezést saját állománnyal, gépparkkal, magasan képzett szakemberekkel végezzük, megbízható alvállalkozóink és partnereink bevonásával.

Kert- és parképítés

Épület és környezete elválaszthatatlan. A természetes zöld felületek, gondosan megtervezett kertek, burkolatok, szegélyek és ültetett növények által válik teljessé álmaink otthona. Cégünk vállalja kertek és a hozzá tartozó fenntartást segítő infrastruktúra kiépítését.

Városi környezetben kincsnek számít a természetes zöldterület. Városi közparkok építését vállaljuk legyen az pihenő, vagy rekreációs célú sportolásra alkalmas közterület. Parképítési munkáink során vállaljuk: a durva, és finom tereprendezést, támfalak építését, térburkolatok kialakítását, szegélyezését, öntözőrendszerek telepítését, látványelemek építését, kerítések, térelhatároló szerkezetek építését, humuszfeltöltést, füvesítést, ülőpadok, hulladékgyűjtők, játszótéri berendezések és kültéri fitness eszközök elhelyezését, világítás kialakítását.

Közműépítés

Közmű- és energiaszolgáltatókkal történő egyeztetés, és a szakági tervek elkészítése után vállaljuk közmű nélküli ingatlanok, épületek közműveinek bekötését, vezetékek kiépítését telekhatáron belül és kívül. Ingatlanok teljes közművesítése során az alábbi közművek kiépítését vállaljuk: villanyellátottság csatlakozás, ivóvízellátás csatlakozás, szennyvíz-elvezetés csatlakozás, csapadékvíz-elvezetés csatlakozás, gázellátás csatlakozás kialakítását. Minden közműépítési munkánkat a szakágankénti meghatározott védőtávolságokat, a biztonsági övezetekre vonatkozó előírások és szabványok betartása mellett építjük ki.

Kulcsrakész megoldások

Szeretne nyugodtan építkezni? Válassza kulcsrakész megoldásunkat! A megbízási szerződés aláírása után a tervek elkészítésétől, a jogi háttér biztosításán át, az első kapavágástól a kulcsátadásig Önnek egyedül a burkolatok és színek kiválasztásával kell törődnie. Mi vállaljuk a felelősséget a megvalósítás egészének sikerességéért! Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! Cégünk által kínált kulcsrakész megoldás: az épület beköltözhető, minden gépészeti és szerelvényezési munka, szaniterek elhelyezése, burkolás, belső ajtók, festés és mázolás elkészítve. Az ingatlan használatbavételre, műszaki szemlére és ingatlan-nyilvántartási bejegyzésre alkalmas. A kulcsrakész állapot nem tartalmazza a konyhabútort, bútorokat, háztartási gépeket.

Szerkezetépítés

A szerkezetépítési munkák az épület állékonysága, teherbíró képessége, tartóssága, összességében az épület minőségének szempontjából legfontosabb építőmesteri munkafolyamatokat foglalja magába. Az alkalmazott építési technológiáknak megfelelően saját anyagokkal, minősített helyszíni beton előállításával, modern gépparkunkkal és tapasztalt szakembereinkkel tudjuk kivitelezni a zsaluzási, szerkezetépítési munkálatokat. Cégünk vállalja lakossági és ipari épületek szerkezetépítési munkálatainak teljesítését. Lakóépületeknél építtetői igény szerint emelt szintű szerkezetépítési munkálatait is vállaljuk.

Út és térburkolatok építése

Minden külső térben felhasznált burkolatot kizárólag fagyálló anyagból készítünk, kiemelt figyelmet fordítva a megfelelő vízelvezetésre, és rétegrendi felépítésre. Épületekhez tartozó külső járófelületek kültéri burkolatait, térburkolatokat, járdákat, gépkocsi behajtók, beton térburkoló elemek (viacolor) fektetését, térkövezést, térbeton kialakítását, kerti és díszburkolatok, parkolók felületeinek, szegélyeinek kivitelezéséi munkálatait vállaljuk.