Házépítés kulcsrakészen

Szolgáltatásaink

Belföldi közúti fuvarozásban több éves tapasztalattal rendelkező kollégáinknak köszönhetően, és modern autóparkunk által gyorsan és pontosan teljesítjük az Ön megrendelését. Legyen szó különböző építőanyagok, ömlesztett áru, raklapos áru, építőipari vagy nehézgépek szállításáról keressen minket bizalommal! Megrendelőinktől kérjük, hogy a szállítással kapcsolatos tájékoztatás során térjenek ki, hogy a szállítási cím milyen súlykorlátozás alá esik, továbbá milyen körülményekre számíthatunk pl. szűk utca, domborzati viszonyok, közművezeték, javasolt útvonal.

A kivitelezési kezdeti munkafázisában kell elvégezni a földmunkákat. Minden földmunka előtt helyszíni szemlét tartunk. A létesítendő épület állékonyságát, és stabilitását meghatározza, hogy milyen az építés helyén a talaj összetétele. Ismeretlen talajviszonyok és ismeretlen mértékadó talajvízszint esetén javasoljuk talajvizsgálatok elkészítését. Mivel az épület terheit az alapok továbbítják a talaj felé, így célszerű már a tervezés előtt meghatározni a talajösszetételt, majd annak megfelelő alapozási módot választani a tervezés során. A munkavégzés során feltárt építésre nem megfelelő talaj később jelentős, akár végzetes épületkárokat okozhat. Vállalkozásunk több éves tapasztalattal rendelkezik kézi és gépi földmunkák terén. Megrendelőinktől kérjük a munkaterület biztosítása mellett, a munkagép feladatinak meghatározását, esetleges művezetését, a munka végzéséhez szükséges engedélyek beszerzését, a munkavédelmi előírások betartását, a gépüzemnapló igazolását, írásos tájékoztatást a földalatti közművek, vezetékek pontos elhelyezkedéséről. Továbbá kérjük, a földmunka megrendelésekor határozzák meg, hogy a rakodógép milyen feladat végzésére szükséges, végül milyen adapter szükséges a földkitermeléshez (pl. árokásó, törőfej, raklap villa stb.).

Kis és nagyméretű haszongépjárművekből álló flottánk főként teherautók, nyergesvontatók, pótkocsik és építőipari munkagépekből áll. Ügyfeleink számára megbízható és műszakilag ellenőrzött üzemképes gépjárműveket kínálunk értékesítésre, valamint bérbeadásra.

Építészeti és műszaki tanácsadásra, állapotfelmérésre egy beruházás bármely pontján szüksége lehet. Több mint 10 éves építőipari tapasztalattal rendelkező szakembergárdánk bármely felmerülő kérdéssel, problémával kapcsolatban állnak az Ön rendelkezésére.

Az építőipari projektmenedzsment egy összetett műszaki – pénzügyi – jogi lépéseket felölelő folyamat. Projektmenedzsmentet támogató szolgáltatásaink között szerepel felelős műszaki vezetés, építési napló vezetése és költségvetés készítés. Cégünk vállal kulcsrakész projektvezetést, mely során mi végezzük a projekt-szervezést, - irányítást és –vezetést. Építtetőink számára egyedül a burkolatok és színek kiválasztásával kell törődnie. Mi vállaljuk a felelősséget a megvalósítás egészének sikerességéért!

Legtöbb megrendelőnk rendelkezik valamilyen előképpel létesítendő épület belső kialakításával, és külső megjelenésével kapcsolatban. A jól kivitelezett befejező szakipari munkák által válik egy épület stílusossá, széppé. A belső és külső terek végső felületei, a megrendelőink által kiválasztott színek, és burkolatok mind olyan fontos részletek, melyek által esztétikus megjelenést alakíthatunk ki álmaink otthonának. Kreatív belsőépítészeti, és lakberendezői megoldások megvalósításában jártas komplex befejező szakipari munkák kivitelezésében több éves tapasztalattal rendelkezünk. 

Az építőipari kivitelezési tevékenység gyakorlására, csak a jogszabályban meghatározott feltételek teljesítését igazoló vállalkozások jogosultak. A Kiss Design-Bau Építőipari Kft. több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező építőipari vállalkozás. Minden kivitelezési folyamat felépítése hasonló – kiszámítható, tervezhető, és nyomon követhető. Ügyfeleink számára minden eddigi tapasztalatunkat felhasználva az adott feladatra szakosodott legjobb szakembereinkkel végezzük el. Minden általunk végzett kivitelezési tevékenység során építés közbeni minőségellenőrzést végzünk. Ezáltal is biztosítjuk, hogy a szerződésben vállalt meghatározott minőségű munka határidőre, a vállalt áron készüljön el.

Az építőmesteri munkák végzése során kiemelt figyelmet fordítunk a tervdokumentációban előírt műszaki tartalom megvalósításra, az építés során pedig a folyamatos műszaki ellenőrzésére. Úgy gondoljuk, a minőséget bele kell építeni a szerkezetbe. Kizárólag a vonatkozó szabványoknak megfelelő teljesítménynyilatkozattal rendelkező építőanyagokat alkalmazunk. Beszállító partnereink garantálják a felhasznált alapanyagok minőségét, mindeközben cégünk biztosítja a minőségi munkavégzést több mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött.